Logg på

Verktøykasse

 

 

Donut versus 2 grove brødskiverhttp://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=239Donut versus 2 grove brødskiver
Sammenlikning av sukkerinnhold i tre ulike typer biolahttp://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=224Sammenlikning av sukkerinnhold i tre ulike typer biola
En grov brødskive med banan, tomater, sukkererter og mager melkhttp://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=184En grov brødskive med banan, tomater, sukkererter og mager melk
En stor porsjon chips versus 4,5 brødskiverhttp://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=237En stor porsjon chips versus 4,5 brødskiver
En liten croissant versus to brødskiverhttp://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=246En liten croissant versus to brødskiver
Sukkerinnhold i Go´morgen vaniljeyoghurt med nøttemixhttp://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=248Sukkerinnhold i Go´morgen vaniljeyoghurt med nøttemix

Prosjektet er finansiert av samhandlingsmidler fra Helse Midt-Norge. Kostverktøyet eies av Regionalt senter for fedmeforskning og innovasjon (OBECE) ved St Olavs hospital, og vil bli oppdatert årlig. Prosjektansvarlig: Dr. med. Rønnaug Ødegård og prosjektleder: klinisk ernæringsfysiolog Tove Drilen. Kostverktøyet støttes av Helsedirektoratet og kliniske ernæringsfysiologers forening tilknyttet Forskerforbundet (KEFF).
Innlogging for redaktører