Logg på

Kontakt oss

 

 

Om osshttp://www.kostverktoyet.no/kontakt-oss/Om ossOm ossKostverktøyet.no startet som et prosjekt våren 2015. Nettsiden har blitt til ved hjelp av samhandlingsmidler fra Helse Midt-Norge, og eies av Regionalt senter for fedmeforskning og innovasjon ved St. Olavs hospital.
Din tilbakemelding er viktighttp://www.kostverktoyet.no/kontakt-oss/Din tilbakemelding er viktigDin tilbakemelding er viktigEr det noe du ønsker å formidle til oss, i form av ris, ros eller forslag til forbedringer? Vi trenger din hjelp for å gjøre kostverktøyet enda bedre, og setter stor pris på dine tilbakemeldinger.

Prosjektet er finansiert av samhandlingsmidler fra Helse Midt-Norge. Kostverktøyet eies av Regionalt senter for fedmeforskning og innovasjon (OBECE) ved St Olavs hospital, og vil bli oppdatert årlig. Prosjektansvarlig: Dr. med. Rønnaug Ødegård og prosjektleder: klinisk ernæringsfysiolog Tove Drilen. Kostverktøyet støttes av Helsedirektoratet og kliniske ernæringsfysiologers forening tilknyttet Forskerforbundet (KEFF).
Innlogging for redaktører