Logg på

Kontakt oss

 

 

Om osshttp://www.kostverktoyet.no/kontakt-oss/Om ossOm ossArbeidet med Kostverktøyet.no startet som et prosjekt våren 2015, og det ferdige resultatet ble lansert 1. september 2016. Nettsiden eies av Regionalt senter for fedmeforskning og innovasjon ved St. Olavs hospital, og blir oppdatert årlig.
Din tilbakemelding er viktighttp://www.kostverktoyet.no/kontakt-oss/Din tilbakemelding er viktigDin tilbakemelding er viktigEr det noe du ønsker å formidle til oss, i form av ris, ros eller forslag til forbedringer? Vi trenger din hjelp for å gjøre kostverktøyet enda bedre, og setter stor pris på dine tilbakemeldinger.

Prosjektet er finansiert av samhandlingsmidler fra Helse Midt-Norge. Kostverktøyet eies av Regionalt senter for fedmeforskning og innovasjon (OBECE) ved St Olavs hospital, og vil bli oppdatert årlig. Prosjektansvarlig: Dr. med. Rønnaug Ødegård og prosjektleder: klinisk ernæringsfysiolog Tove Drilen. Kostverktøyet støttes av Helsedirektoratet og kliniske ernæringsfysiologers forening tilknyttet Forskerforbundet (KEFF).
Innlogging for redaktører