Ovnsbakt laks med potet og grønnsaker
Ovnsbakt laks med potet og grønnsaker
20-40 minutter
Lett
FREMGANGSMÅTE
- Poteter skrelles og dampes eller kokes til de er møre. Koketid avhenger av potetenes størrelse
- Sett stekeovnen på 180 grader
- Legg laksefileten på et bakepapirkledd brett eller i en ildfast form
- Krydre laksen med salt og pepper, evt. med andre krydder for mer smak, f.eks 1 ss pesto.
- Stek laksen i ovnen i 10-15 minutter (avhengig av tykkelsen på laksen)
- Vask og skjær opp grønnsaker. Grønnsakene kan kokes/dampes sammen med potetene de siste minuttene eller kokes i egen kjelde til ønsket konsistens
UTSTYR DU TRENGER
kniv_ikon.png;potetskreller.png;kasserolle.png;ildfast_form.png;skjaerefjol.png;bakepapir.png
TIPS
Velg de grønnsakene som barnet liker og spiser.
Ønsker barnet mer mat tilby grønnsaker