Pasta Bolognese

Pasta Bolognese
Ved å lage hjemmelaget tomatsaus til pastamiddagen kan man øke andelen grønnsaker i middagsmåltidet.
20-40 minutter
Vanskelig
FREMGANGSMÅTE
- Kok pasta etter anvisning på pakken
- varm en stekepanne og ha i oljen
- Brun karbonadedeigen
- Tilsett løk og stek ett minutt
- Ha i gulrot, selleristang og hermetisk tomat
- La sausen koke 5 minutter
- Smak til med salt og pepper
UTSTYR DU TRENGER
bolle.png;ildfast_form.png;kjokkenvekt.png;ose_ikon.png;potetskreller.png;rivjern.png;skjaerefjol.png;stekepanne.png;stekespade.png;kniv_ikon.png;kasserolle.png
TIPS
- Bruk gjerne rester av grønnsaker i sausen eller la barna velge de grønnsakene de liker.
- Paprika, revet squash, små buketter av brokkoli kan også brukes.
- Ønsker man mer smak på suasen kan både hvitløk, chili og krydderurter tilsettes.
- Rester av tomatsaus kan fryses ned eller brukes som fyll i grove horn