Logg på

Forskning

​​​​​​​​​​​​​​

 

 

Siste nytt fra forskningenhttps://www.kostverktoyet.no/helsepersonell/forskning/Siste nytt fra forskningenSiste nytt fra forskningenHer kan du finne et utvalg av vitenskapelige artikler, aktuelle tidsskrifter, samt en kort oversikt over forskningsfeltet overvekt og fedme.
Kosthold ved overvekt og fedme hos barn og ungehttps://www.kostverktoyet.no/helsepersonell/forskning/Kosthold ved overvekt og fedme hos barn og ungeKosthold ved overvekt og fedme hos barn og ungeKosthold er en viktig livsstilsfaktor ved behandling av barnefedme. Det finnes ingen spesielle råd for sammensetning av kostholdet, men det er endring av vaner over tid som har vist seg å være mest effektivt.
Ofte stilte spørsmålhttps://www.kostverktoyet.no/helsepersonell/forskning/Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålHer finner du svar på noen spørsmål som helsepersonell eller foreldre lurer på i forhold til kosthold og ernæring ved overvekt og fedme hos barn og unge.
Kostholdskartlegginghttps://www.kostverktoyet.no/helsepersonell/forskning/KostholdskartleggingKostholdskartleggingEn kostregistrering kan gi informasjon om både matvaner og spiseatferd. Samtidig kan registreringen bidrar til økt bevisstgjøring av en egne kostholdsvaner.