Logg på

Verktøykasse

 

 

Donut versus 2 grove brødskiverhttp://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=239Donut versus 2 grove brødskiver
Sammenlikning av vaffel og brødmathttp://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=337Sammenlikning av vaffel og brødmat
Sammenlikning av sukkerinnhold i tre ulike frokostblandingerhttp://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=241Sammenlikning av sukkerinnhold i tre ulike frokostblandinger
Tre ulike typer Nugattihttp://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=92Tre ulike typer Nugatti
Sukkerinnhold i ulike typer Nugattihttp://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=91Sukkerinnhold i ulike typer Nugatti
Pålegg_energirikt_versus_magerthttp://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=298Pålegg_energirikt_versus_magert

Opphavsrett © Kostverktoyet 2020.
Kostverktøyet eies av Regionalt senter for fedmeforskning og innovasjon (ObeCe) ved St. Olavs hospital, og blir oppdatert årlig. Prosjektansvarlig: barnelege Rønnaug Ødegård, prosjektleder: klinisk ernæringsfysiolog Tove Langlo Drilen.
Innlogging for redaktører