Logg på

Verktøykasse

 

 

Energiinnhold i polarbrød sammenliknet med grovt brød og knekkebrød.http://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=334Energiinnhold i polarbrød sammenliknet med grovt brød og knekkebrød.
Donut versus 2 grove brødskiverhttp://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=239Donut versus 2 grove brødskiver
Sammenlikning av vaffel og brødmathttp://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=337Sammenlikning av vaffel og brødmat
Energiinnhold i ulike typer salt snackshttp://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=333Energiinnhold i ulike typer salt snacks
Sammenlikning av sukkerinnhold i tre ulike typer biolahttp://www.kostverktoyet.no/innhold/Bildebank/Forms/DispForm.aspx?ID=224Sammenlikning av sukkerinnhold i tre ulike typer biola

Opphavsrett © Kostverktoyet 2020.
Kostverktøyet eies av Regionalt senter for fedmeforskning og innovasjon (ObeCe) ved St. Olavs hospital, og blir oppdatert årlig. Prosjektansvarlig: barnelege Rønnaug Ødegård, prosjektleder: klinisk ernæringsfysiolog Tove Langlo Drilen.
Innlogging for redaktører