Logg på

Skip Navigation LinksKosthold

 

 

Grunnleggende kostholdslærehttps://www.kostverktoyet.no/kosthold/Grunnleggende kostholdslæreGrunnleggende kostholdslæreNok kunnskap om mat og helse er nødvendig for å kunne gjøre de nødvendige endringer av levevaner som må til for å redusere fedme hos barn og unge. Les mer om grunnleggende kosthold og ernæring her.
Energibalansenhttps://www.kostverktoyet.no/kosthold/EnergibalansenEnergibalansenFor å redusere overvekt og fedme kreves det at kroppen er i energiunderskudd. I praksis betyr dette at energien fra mat og drikke må være mindre enn forbruket over tid.
Kosthold ved overvekt hos barn og ungehttps://www.kostverktoyet.no/kosthold/Kosthold ved overvekt hos barn og ungeKosthold ved overvekt hos barn og unge
10 myter og misforståelser om overvekt og fedmehttps://www.kostverktoyet.no/kosthold/10 myter og misforståelser om overvekt og fedme10 myter og misforståelser om overvekt og fedmeDet finnes mange myter og misforståelser som har med fedme hos barn og unge å gjøre. Hvem skal familiene tro på når ekspertene strides?

Opphavsrett © Kostverktoyet 2020.
Kostverktøyet eies av Regionalt senter for fedmeforskning og innovasjon (ObeCe) ved St. Olavs hospital, og blir oppdatert årlig. Prosjektansvarlig: barnelege Rønnaug Ødegård, prosjektleder: klinisk ernæringsfysiolog Tove Langlo Drilen.
Innlogging for redaktører